BOTOL SUSU THERMOS STAINLESS STEEL PUPPO

BOTOL SUSU THERMOS STAINLESS STEEL PUPPO

"5 TAHUN BOLEH GUNA, TAHAN PANAS 6 JAM, TAHAN LASAK, SENANG TRAVEL, SENANG CUCI, JIMAT WANG, JIMAT MASA, JIMAT BOTOL"


PENAT BANGUN TENGAH MALAM BANCUH SUSU ANAK 2-3 KALI ?
.
Kan mudah bila anak merengek nak susu, terus je boleh bagi susu masih panas. Tak perlu ke dapur berkali-kali. Kena tunggu air masak lagi. Seram sejuk lagi sorang2 kat dapur.

Dengan BOTOL SUSU THERMOS BESI PUPPO, susu tahan panas lebih lama sehingga 6 jam. Bancuh susu panas 1-3 botol lebih awal sebelum tidur. Bila anak merengek, test suhu masih suam, terus boleh bagi minum kurang 60 saat.
.
JIMAT MASA, JIMAT TENAGA & JIMAT DUIT



=====================
► 8 Sebab Ibu-Ibu Suka Botol Susu Besi Thermos Puppo:
=====================
.
1. Tak perlu bancuh susu setiap 2-4 jam sekali
2. Susu tahan panas lebih lama & tak cepat basi
3. Tahan lasak lebih 5 tahun. Tak perlu tukar botol 6 bulan sekali.
4. Senang cuci dan warna serta bau kurang melekat pada botol



5. Luar botol tetap sejuk walaupun susu panas di dalam
6. Anak boleh minum sambil duduk/berdiri (Free Tiub Silikon bernilai RM20)



7. Puting susu diperbuat dari Liquid Silicone Rubber (LSR) yang lembut seperti menyusu dari ibunya. Puting susu (saiz S & M) juga adalah jenis X-cutting yang membuatkan susu tak menitis keluar bila diterbalikkanVent-hole pula mengelakkan anak daripada kembung perut.




8. Aksesori & spare part, ready stock (After sales service)



"Puas hati beli Botol Puppo. Senang bawak travel. Botol pun cantik sampai anak tak mahu dah botol plastik. Saya pun senang, tak perlu bancuh susu banyak kali sebab susu tahan panas lebih lama" – Cikgu Nurul Atikah, KL
.

.

=====================
FREE GIFT RM30 + DISKAUN 50% + WARANTI 5 TAHUN
=====================

► Kenapa cik puan perlu beli Botol Susu Thermos Besi jenama Puppo dari kami ?
.

1. FREE Tiub Silikon bernilai RM20 - anak dapat minum susu sambil duduk/berdiri (sesuai nak travel/shopping) (konsep macam straw)
.
2. FREE Handle Boleh Pusing 360 bernilai RM10.
.
3. FREE Penghantaran seluruh Malaysia (Poslaju bernilai RM8-RM11)
.
4. Jaminan 5 Tahun Waranti (kad waranti)
.
5. FREE Lifetime Customer Support. (Semua sparepart seperti puting susu, pemegang, Penutup Straw ada stok. Rosak/hilang senang cari kami)

.

=====================

PILIHAN SAIZ & WARNA
=====================

Terdapat 2 pilihan saiz iaitu Puppo Cute 180ml (6oz) dan Puppo Kidz 240ml (8oz).

*Berita baik >>> Bermula 1 Januari 2017, Puppo Rainbow telah diupgrade ke 240ml (8oz) dengan harga sama.



FAQ : Ada saiz lebih besar tak?

Jawapan : Buat masa ini, saiz paling besar ialah 240ml (8oz). Botol susu thermos adalah 2 lapisan dan lebih besar berbanding botol plastik biasa. Jika kapasiti lebih besar dibuat, saiz botol agak besar dan tidak sesuai dijadikan sebagai botol susu. Boleh gunakan 2 botol untuk lebih efisien.


=====================

HANYA 5 SEN SEHARI !
=====================

Botol Susu Besi ni boleh di beli dengan hanya RM89 (180ml) atau RM99 (240ml) sahaja tetapi boleh guna lebih 5 tahun. RM89/99 dibahagi 5 tahun & dibahagi dengan 365 hari. Kos hanya kira-kira RM0.05 sen sahaja sehari.
.
5 sen je? Sangat-sangat JIMAT & BERBALOI berbanding Botol Plastik !

.

=====================

PROMOSI SEPARUH HARGA!
=====================

► PUPPO CUTE (6oz / 180ml)
-> Boleh guna dari Newborn.
-> Saiz puting ada pilihan S (0-3 bulan), M (3-24 bulan) dan L (24 bulan ke atas)
-> Hanya RM89 sahaja
(Harga asal R̶M̶178̶ )
-> Warna : Rainbow Blue/Pink

.
► PUPPO KIDZ SILVER (8oz / 240ml)
-> Hanya RM99 sahaja
(Harga asal R̶M̶198̶ )
-> Warna : Rainbow (Blue/Pink) / Silver (Blue/Pink/Green)
.

 FREE Pos bernilai RM9+
 FREE Tiub Silikon bernilai RM20
 FREE Handle bernilai RM15
 Termasuk 1 x puting (S/M/L)
 WARANTI 5 Tahun

.

LEBIH JIMAT DENGAN PAKEJ KOMBO====================

► Kombo B - 2 Botol Puppo 6oz - RM165 sahaja

► Kombo C - 1 Botol Puppo 6oz + 1 Botol Puppo 8oz - RM175 sahaja

► Kombo D - 2 Botol Puppo 8oz - RM185 sahaja


=====================

AKSESORI TAMBAHAN !
=====================

Penutup Straw
-> Sesuai untuk anak berumur 2 tahun ke atas
-> Mudahkan anak supaya kurangkan guna puting susu.
-> Boleh dijadikan botol air anak ke sekolah/travel
-> Boleh guna pada semua botol Puppo.


.

Nak tambah ADD-ON (Aksesori Tambahan) ?

.

============

CARA ORDER
============

1) Pilih pakej set Botol Susu Puppo di bawah serta aksesori tambahan (Jika berminat)


2) Isikan butiran penghantaran, saiz puting susu dan pilihan warna botol susu. (Catatan : Sekiranya tiada emel, masukkan emel mytetikus33@gmail.com . Emel bertujuan untuk kami menghantar invoice dan no tracking).


3) Tekan button HANTAR BORANG

4) Sila buat bayaran ke akaun syarikat kami sama ada ATM / CDM / M2U atau Internet Banking:

Image result for maybank png

Penama

MYTETIKUS DOT COM

No.Akaun

553056403171


5) Kemaskini butiran bayaran dan bukti bayaran dalam borang atau wassap kami di 010-9009592 / 019-3103200.


6) Pengesahan bayaran dan no tracking poslaju akan dihantar melalui emel / sms.




.

CATATAN : Sekiranya ada masalah untuk mengisi borang di bawah, sila wassap kami di 010-900 9592 atau 019-310 3200 untuk bantuan step by step atau untuk order secara whatsapp (simpan nombor kami dulu) :

READY STOCK - Botol Susu akan dipos 1-3 hari bekerja selepas bayaran dibuat.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
1 Botol - Puppo CUTE (6oz) (Blue / Pink)
1 Botol - Puppo KIDZ (8oz) (Blue / Pink / Silver Blue / Silver Pink / Silver Green)
KOMBO B - 2 x Puppo Cute 6oz (Blue / Pink)
KOMBO C - 1 x Puppo 6oz + 1 x Puppo 8oz
KOMBO D - 2 x Puppo 8oz (Blue/Pink/Silver Blue/Silver Pink/Silver Green)
ADD-ON Penutup STRAW
ADD-ON Extra Puting Susu (S/M/L)
ADD-ON Brush (untuk tiub silikon/straw)
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau
Masukkan Saiz Puting Susu (S - 0 hingga 3 bulan) (M - 3 hingga 24 bulan) (L - 24 bulan ke atas)
Masukkan Warna Pilihan Botol sama ada 6oz (Blue/Pink) dan 8oz (Blue, Pink, Silver Blue, Silver Pink, Silver Green)

BUTIRAN PEMBAYARAN


Maklumat Peniaga

BABY N MOM TRADING (KT0423209-U)
babynmomhq@gmail.com
+60193103200